Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok  biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Gekonfijte spek

20€

Groene linzen met hazelnootboter

Koolvis in bieslookkorst

20€

Aardperen - mosselen - emulsie van citroengras

Terrine van wild

26€

Mousseline van raapjes en kervel-radijs

Perfect ei

22€

Selderij-wortel-spinazie-garnalen-bisque emulsie

Fazant kip

25€

Gekonfijte poten- butternut blini's- sinaasappel karamel


En vervolgens

Filet van Marcassin

35€

Selderij-kastanje-champignon-paprikasaus

Zalmfilet

32€

Seizoensgarnituur

Zeetong

40€

Rode kool- schorseneren- pastinaak- witlof- citroen beurre blanc

Stukje rund

40€

Wintergarnituur - rode wijnsaus

Kalfszwezerik

43€

Gekonfijte wang- romige polenta


Eindigen op een zoete toets

Gabriel's lekkernij (aan te vragen bij bestelling)

15€

Chocolade - gekarameliseerde hazelnoten - gezouten boterkaramel - vanille

Pain perdu (wentelteefjes) (te vragen bij de bestelling)

15€

Gekarameliseerde appel - vanille ijs

La Dame Blanche du Chef

15€

Taartje van citroenmeringue

15€

Bordje oude kazen

18€

Selectie van onze regionale ambachtslieden


Lunch

Geserveerd voor de lunch
 Maandag - donderdag - vrijdag  

Menu gebaseerd op de markt van de dag

3-gangen menu voor €38