Slapen

Charme et authenticiteit in de Ardennen

Voorrang voor rust en comfort in elk van de 27 kamers van de Barrière. De ruime kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, goed uitgeruste badkamers met bad en/of douche, uitzicht op de tuin of het bos, een welkomstpakket, ...
Om de dag goed aan te vatten geniet u van een heerlijk buffetontbijt samengesteld uit lokale produkten.

VERGEET DE KADOBONNEN NIET !

De Barrière de Transinne stelt u voor onder de vorm van een kadobon om een op maat en onvergetelijk geschenk aan uw naasten aan te bieden. U kan kiezen om een bepaald bedrag te schenken om in het hotel of het restaurant te spenderen of een tegoedbon met voorzieningen volgens uw keuze.

UITRUSTING VAN DE KAMERS

  • tweepersoonsbed of twee aparte bedden
  • private badkamer met douche of bad
  • haardroger, badhanddoeken en badprodukten
  • bureau
  • flatscreen televisie
  • gratis wi-fi aansluiting in het hele hotel
  • welkomstpakket

NOOD AAN WAT TIJD MET Z’N TWEETJES ?

De Wellness van de Barrière bestaat uit een sauna, een hammam en een ontspanningsruimte. Gun uzelf een ontspannende pauze alvorens een wandeling in het bos te maken.
De Wellness kan privaat gebruikt worden voor twee personen, voor één uur en op aanvraag.

Boek uw verblijf

*sidebar.offresTitle

Terroir en Gastronomie

Het Burlen van het Hert

Uw ticket voor de ruimte

Happy New Year

Pour débuter

Artichauts en salade, parmesan, jambon cru et roquette

14€

Haddock fumé en sashimi, crème de pomme de terre légèrement aillée. Salade de cresson

16€

Tartare de Thon Rouge, radis en texture, gelée de pommes

20€

Escalope de foie gras poêlé, croutons, crème d’oignons

16€

Asperges de Malines, sauce mousseline, crevettes grises

19€

Croquettes de crevettes grises, persil frit, petite salade vinaigrette

19€


Pour continuerr

Assiette de légumes en crus et cuits, taboulé de quinoa

16€

Filet américain haché minute, frites maison, salade de mesclun

17€

Epaule d’agneau au sautoir, choux rouge et pomme de terre cuite au sel. Jus au romarin

19€

Médaillon de veau rôti, asperges de Malines et pleurotes, jus truffé

28€

Entrecôte Black Angus, frites maison, garniture de saison. Sauce béarnaise ou poivre vert

26€

Côte à l’os à partager, frites maison, garniture de saison. Sauce béarnaise ou poivre vert

70€

Tournedos de lotte, risotto au safran, tomates cerises confites

24€

Filet de Saint Pierre dans l’idée d’une bouillabaisse

25€


Pour Finir en beauté

Tartare de Granny Smith, biscuit cuillère, sorbet pomme caramélisée

8€

Tiramisu litchis et framboises

9€

Omelette norvégienne à la poire, glace caramel

8€

Dame blanche

9€

Assortiment de fromages au lait cru sélectionnés par nos soins

14€


Pour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Menu du mois de mai

Tartare de bœuf à la truffe et crémeux de choux fleur

***

Maigre rôti, fraicheur de quinoa aux écrevisses et vinaigrette mangue *

***

Suprême de canard polenta crémeuse et fricassée de légumes du jardin

***

Tartare de Pomme Granny, crème anglaise et sorbet pomme caramel

Menu en 3 Temps 37€

Menu en 4 Temps 45€

*uniquement dans le menu en 4 temps